Zaloguj się

Nie pamiętam hasła
Nie masz konta? Załóż je
Członkostwo na portalu Towarzystwa Fotografii Przyrodniczej jest darmowe.

Masz dwie możliwości, założyć konto Grupowicz które jest bezpłatne lub Supergrupowicz koszt 100 zł na rok.

Możliwości konta Grupowicz:


Możliwości konta Supergrupowicz ( to samo co konto Grupowicz oraz):


Wybierając darmowe konto masz w każdej chwili możliwość przejścia na konto Supergrupowicz.
Dołącz do najlepszych fotografów przyrodniczych już dziś i zarejestruj konto.

Zarejestruj się

Masz już konto? Zaloguj się

Dziękujemy za dodanie zdjęcia

Dostęp do strony tylko dla zalogowanych

Jeśli posiadasz konto na portalu - zaloguj się, jeśli go nie posiadasz zarejestruj się.

Zmień hasło

Edytuj profil

Zdjęcie profilowe

Informacje

Login
Hasło********Zmień
Imię i nazwisko
Typ konta
E-mailEdytuj
MiastoEdytuj
Kraj
Edytuj
Region
Edytuj
Strona wwwEdytuj
TelefonEdytuj

O użytkowniku

Informacje o koncie

Data rejestracji
Data subskrypcji
Ostatnie logowanie

Ustawienia i prywatność

Ukryj dane osobowe dla zalogowanych użytkowników
Pokaż mój profil niezalogowanym użytkownikom

photo

Morsowanie

Halina Kubiak

Data i miejsce wykonania styczeń 2025r. okolice Kostrzyna

Gatunek Kowalik (Sitta europaea)

Sprzęt i ustawienia

DODANE 2025-01-27 07:44:18

Opis Poidełko zamarznięte. Zwyczajowo niosę z domu termos z gorącą wodę i wlewam na środek. Robi się przerębel i kowalik wykorzystał to do kąpieli.

Komentarze
8
Paweł Światowiak
2025-01-27 16:31:16

chapeau bas ⚡👍

Halina Kubiak
2025-01-27 18:11:38

Dziękuję Pawle. :)

Robert Szymonek
2025-01-27 18:43:31

Czyli prawie takie "ciepłe źródła" :)

Wiesława Bajko
2025-01-28 07:27:58

Znakomity kadr!

Halina Kubiak
2025-01-28 17:44:12

A no, ciepłe źródełko. Wiesiu dziękuję. :)

Przemysław Anzel
2025-01-28 20:04:46

Znakomite !

Maksymilian Dobroczyński
2025-01-29 12:00:29

Super fota z „gorących źródeł”

Marek Kawęcki
2025-02-01 20:28:02

fantastyczne

Dołącz do grupy czołowych fotografów polskiej przyrody,

pasjonatów i miłośników o różnorodnym doświadczeniu i osiągnięciach.

Dołącz teraz
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Jeżeli zgadzasz się z naszą polityką prywatności, kliknij przycisk Rozumiem